onsdag 17 augusti 2011

Wubbanub


Har ni sett eller hört talas om Wubbanub?
Wubbanub är en napp och snutte i ett vilket är otroligt praktiskt. Dels är den lätt för barnet att få tillbaka till munnen och så är den mysig att gosa med.
En annan fördel är att den är svår att tappa bort.
I sverige kan man nu köpa Wubbanub hos mammashop.se till ett bra pris.
Vi köpte vår första Wubbanub till den sexmånaders gamla dottern som vägrade använda napp eller ta snuttefilt fast hon gärna snuttade. Jag hade sett lite bilder på kändisar vars barn hade den här nappen och efter lite googlande fann jag den och fann denna information;
Den första WubbaNub uppkom ur en mors desperation att få sin baby att sluta skrika på natten. Carla Schneider tog helt enkelt och sydde fast nappen på sin babys älsklings mjukdjur. Sedan dessa har många barn fallit till ro för natten med napp och snutte i trygg närhet. WubbaNub är napp och snutte i ett.
 
Vi har investerat i tre olika Wubbanubs till tre olika barn och de har mottagits med olika resultat. Vår sexmånaders vägrade även ta denna napp och därmed gav vi upp de försöken och hon förblev nappfri. Därimot så tog de andra barnen glatt denna napp när de var fyra resp fem veckor gamla och var stora nog för dem. (Födda i vecka 30).
Napparna påminner väldigt mycket om de nappar som ges till för tidigt födda/ prematurbarn. Vilket också var anledningen till att de fick denna napp.

WubbaNub-nappen är tillverkad i medicinsk silikon, fri från BPA, PVC och Phthalater/ftalater.

Nappen är tillskillnad från många andra nappar tillverkad i ett stycke vilket gör att det inte finns en massa kanter där bakterier och smuts kan stanna kvar.

För att din baby inte ska tappa sin WubbaNub har man noggrant räknat ut vikt och storlek på mjukdjuret så att nappen blir kvar nära din babys mun antingen om han/hon ligger på ryggen, sidan etc.

Mjukdjuret blir en trygghet och snutte i sig samtidigt som det möjliggör för din baby att lättare själv justera nappen.

Bilder och viss text lånad från mammashop.se 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Tack för att ni kommenterar!Jag tittar alltid tillbaka hos er när ni lämnat en kommentar!
♥ Ni får gärna tipsa om tävlingar.
♥ Tipsa gärna om er blogg, jag vill alltid hitta nya bloggar att följa.
♥ Lägg till mig på Bloglovin så missar ni inget.
♥ Vill ni nå mig via mail så gör ni det på johanna_bloggar@hotmail.com